Kettensatz Kawasaki Z750 04-14 RK XW-RINGK 520ZXW offen

RK je předním výrobcem hnacích řetězů pro motocykly v Japonsku.  RK dodává více než 40 let všem známým japonským výrobcům motocyklů originální vybavení.  Také v závodech je RK první volbou mnoha týmů v MotoGP, motokrosu nebo dokonce v rally Paris-Dakar.
RK ZXW:
Řetěz ZXW je dalším vývojem řady GXW, který splňuje požadavky silničních silničních kol nejnovější generace a vyznačuje se mimořádně vysokou pevností v tahu.  Speciální tvar kroužků XW utěsňuje řetěz v šesti těsnicích bodech, čímž zabraňuje ztrátě maziva za všech podmínek - životnost je prodloužena až o 50% ve srovnání s řetězem O-kroužků.
- XW kruhový řetěz  - šest těsnicích bodů, dva stabilizátory zabraňují otáčení kroužků  - Zabrání se ztrátě maziva  - O 50% delší životnost než řetěz O-kroužků  - extrémně vysoká pevnost v tahu
Cena s DPH: 819.26 PLN (677.07 excl. VAT)
Dostupnost: externí sklad: 3-6 pracovních dnů
Objedn. číslo 81926
+ -

RK je předním výrobcem hnacích řetězů pro motocykly v Japonsku. RK dodává více než 40 let všem známým japonským výrobcům motocyklů originální vybavení. Také v závodech je RK první volbou mnoha týmů v MotoGP, motokrosu nebo dokonce v rally Paris-Dakar.
RK ZXW:
Řetěz ZXW je dalším vývojem řady GXW, který splňuje požadavky silničních silničních kol nejnovější generace a vyznačuje se mimořádně vysokou pevností v tahu. Speciální tvar kroužků XW utěsňuje řetěz v šesti těsnicích bodech, čímž zabraňuje ztrátě maziva za všech podmínek - životnost je prodloužena až o 50% ve srovnání s řetězem O-kroužků.
- XW kruhový řetěz - šest těsnicích bodů, dva stabilizátory zabraňují otáčení kroužků - Zabrání se ztrátě maziva - O 50% delší životnost než řetěz O-kroužků - extrémně vysoká pevnost v tahu