Pístní sada 81.96MM B Athena Offroad geschmiedet Big Bore S5F08200003B

Sady pístů Athena Offroad
Společnost Athena vyvinula novou řadu
Cena s DPH: 5 778 Kč (4775,21 bez DPH)
Dostupnost: externí sklad: 3-6 pracovních dnů
Objedn. číslo 36909
+ -

Sady pístů Athena Offroad
Společnost Athena vyvinula novou řadu "offroadových" pístních sad pro použití ve většině čtyřtaktních offroadových motocyklů.
Vyrábí se ze speciálních vysoce výkonných materiálů vyrobených metodou zpětného protlačování kováním.
Speciální sintrovaný povlak disulfidu molybdenu sítotiskem pro zlepšení průtoku/tření, výkonu a životnosti a pro snížení tření a hlučnosti.
Segmenty z nerezové oceli nejnovější generace s PVD povlakem CrN (chromování) a výztuhami odolnými proti opotřebení, jejichž tvar je optimalizován pro zlepšení přizpůsobivosti při nízkém tangenciálním zatížení.
Písty vyvinuté v Itálii procházejí přísnými testy kvality na dynamické stolici i na závodní dráze, aby byl zajištěn maximální výkon a spolehlivost.
- Vysoký výkon a plynulost/hladkost- Snížené tření a hlučnost- Zvýšená odolnost a životnost- Segmenty z nerezové oceli vyrobené v Japonsku- Široká nabídka pro většinu čtyřtaktních terénních motocyklů- Vysoká kvalita za příznivou cenu.
Pozn:
PVD povlakování: Proces, při kterém se materiál známý jako terč odpařuje bombardováním laserovými paprsky, magneticky vychýlenými ionty nebo elektrony a obloukovým výbojem.